Известие

Collapse
No announcement yet.

Информация на екран: Температурка и Моментен разход? Възможно ли е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

за сега положението е следното:
    най-лесния начин, а и доста важен, според мен, в дупката под кастфона да сложа ей тези 3 уредчета.
    А дано някой да се справи със сложната задача за моментния разход.
    Attached Files
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Я сподели инфо откъде, че и мен ме блазни идеята да ги наредя тия 3 нещица
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
        за сега положението е следното:
        най-лесния начин, а и доста важен, според мен, в дупката под кастфона да сложа ей тези 3 уредчета.
        А дано някой да се справи със сложната задача за моментния разход.
        колега я сподели откъде ги купи тея уредчета,че и аз си търся такива за маслото
        146 Turbo

Comment

/www.multitronics.ru /колеги разгледаите това предложение което има много практични устроиства но не знам цените в какжа парична единица се измерват!
          Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

последния уред за темп. на маслото може да го смениш с нещо друго щото 1.-ще се качи над 50гр. чак след половин час шофиране и 2- когато отиде в червеното водата отдавна ще стои там и маслото вече ще е загубило свойствата си и налягането му ще е паднало под критичното.

ПП. тия са от СААБ до колкото разчитам надписа.
            точка

Comment

колеги на мен ми се вижда по красиво сас дигитален дисплеи отколкото със стрелки честно казано!но това е вапрос на вкус.ако се чъе нещо за дигитален моля пишете едно писамце.

Comment

Първоначално публикувано от aleksander nikolaev Покажи съобщение
                колеги на мен ми се вижда по красиво сас дигитален дисплеи отколкото със стрелки честно казано!но това е вапрос на вкус.ако се чъе нещо за дигитален моля пишете едно писамце.
                На мен пък ми се вижда по-красиво с комбинация от дигитални и аналогови уреди Бих си сложил компютър + барометър за маслото на лявата колона на предното стъкло. А джаджите от руския сайт изглеждат интересни, но не виждам да имат за Алфа
                Last edited by detelazurno; d.m.y г., 15:05.
                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

хаиде де даите от някаде нещо такова!моля ви ако има колеги които знаят от каде и за колко пари мойе да се сдобием с борд да кажат.

Comment

ето един вариант за борд,само че не толкова евтин!!!
                    Attached Files
                    Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Уредчетата не знам и аз от къде могат да се намерят.
                      Картината я намерих из гугъла.
                      Относно последната картинка на колегата Boxer_Power, това не е никакъв борд, а най обикновена музика. До колкото виждам от картинката става дума за музика Тъндър, или поне менюто е същото като на моя тъндър. Нормално двд, при това не знайно защо с 2 монитора. Дори на картинката се вижда, че картинката е еднаква на 2-та монитора и тя е менюто с папките. На следващата среща ще ти го покажа. Има и още нещо което е дразнещо на този вид монитор. Проблема е че свети такова синьо, което ако караш вечер, направо ти боде очите. Дори сега се чудя дали могат да ми сменят по някакъв начин софтуера на ДВД-то и да свети само черно с бели букви и символи.

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                        Уредчетата не знам и аз от къде могат да се намерят.
                        Картината я намерих из гугъла.
                        Относно последната картинка на колегата Boxer_Power, това не е никакъв борд, а най обикновена музика. До колкото виждам от картинката става дума за музика Тъндър, или поне менюто е същото като на моя тъндър. Нормално двд, при това не знайно защо с 2 монитора. Дори на картинката се вижда, че картинката е еднаква на 2-та монитора и тя е менюто с папките. На следващата среща ще ти го покажа. Има и още нещо което е дразнещо на този вид монитор. Проблема е че свети такова синьо, което ако караш вечер, направо ти боде очите. Дори сега се чудя дали могат да ми сменят по някакъв начин софтуера на ДВД-то и да свети само черно с бели букви и символи.
                        Уредчета има по всички тунинг магазини и по някои обикновени магазини за авточасти. Разглеждал съм в нета и вървят горе долу по 50-60 лева. Това в тунинг магазините, в които избор горе долу има, но не и нещо което да ме е грабнало. Може би нещо по-обикновено като на картинката горе ще седи доста добре.
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

---
                          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:37.
                          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

тази тема, нещо умряла бре... айде давайте идеи, какво се спряхте!

Comment

Аз си намерих устойство с дисплей което да показва външна и вътрешна температура. И мисля тези дни да го монтирам. Ще пусна снимки с процедурата по монтажа с обяснения. Д ано съм полезен.
                              sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Ето и снимки да дисплея!
                                Attached Files
                                Last edited by tonov; d.m.y г., 20:06.
                                sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Working...
                                X